Zaalverhuur Stein

MFC de Grous beschikt als multifunctioneel en cultureel centrum over een groot aantal zalen van verschillende afmetingen. Bent u op zoek naar zaalverhuur in Stein? Neem dan eens contact op met MFC de Grous.

Voor verschillende doeleinden geschikt

Onze zalen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Wilt u met een klein gezelschap vergaderen of juist met honderden mensen feesten? Een werkconferentie of een bruiloft? Het is allemaal mogelijk bij MFC de Grous. De grote zaal biedt zitplaatsen aan meer dan 300 mensen en beschikt over een schitterend podium. Deze zaal is zeer geschikt voor concerten of toneeluitvoeringen.

Talloze mogelijkheden voor catering

MFC de Grous ligt midden in het centrum van Stein met voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Ook is het centrum goed bereikbaar vanaf de A2 en A76. In het hele gebouw is gratis wifi. Vanuit onze brasserie kunnen we uw gezelschap ook geheel naar uw wensen voorzien van een hapje en een drankje, koffie of een compleet buffet. Onze brasserie is ook prima toegerust op grote groepen. Niet alleen voor zaalverhuur kunt u terecht bij MFC de Grous in Stein maar ook voor uw catering.

Passende offerte

Neem gerust contact met ons op en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden en beschikbaarheid van onze zaalverhuur in Stein. We maken graag een passende offerte voor u. Natuurlijk wordt hierin rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.

U vindt MFC de Grous in het centrum van Stein tegenover zorgcentrum De Moutheuvel. Wij zijn gevestigd aan de Heerstraat Centrum nummer 38.

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op