Eetcafe Stein

Bent u op zoek naar een eetcafe in Stein voor een gezellige lunch of heerlijk diner? In de brasserie van het multifunctionele centrum De Grous bent u aan het juiste adres!

Voor ieder wat wils

Een rijkelijk belegd broodje, een frisse salade of een malse biefstuk. Voor al deze gerechten en nog veel meer kunt u terecht bij het eetcafe van MFC De Grous in Stein. Ons eetcafe in Stein is ook bijzonder geschikt voor kinderen. U vindt verschillende kindermenu’s op de kaart zoals frietjes met een snack of een kinderpannenkoek. Voor de lunch kunt u voor de kleinsten ook een zacht broodje met zoet beleg bestellen. Op onze uitgebreide menukaart kan iedereen een keuze maken. Vlees of vis, een salade of liever een broodje. Voor de kleine en grote trek.

Liever een borrel? Ook dat is mogelijk. Bestel een portie bitterballen of een borrelplankje bij uw glas wijn, (speciaal) bier of borrel. Natuurlijk kunt u ook gewoon een kopje koffie bestellen.

Gezellige bedrijvigheid in het multifunctionele centrum

In het multifunctionele centrum worden verschillende verschillende activiteiten georganiseerd door diverse verenigingen. Ook vinden regelmatig exposities plaats en repeteren orkesten en ensembles in het centrum. De naastgelegen bibliotheek en het tegenoverliggende zorgcentrum zorgen ook voor de nodige bedrijvigheid en aanloop.

Het eetcafe van MFC De Grous in Stein is een gezellig ontmoetingspunt voor jong en oud. U vindt ons eetcafe in het centrum van Stein. We zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 12 uur geopend. Op maandag is het eetcafe gesloten. De keuken sluit om 20.00 uur.

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op