Brasserie Stein

Aetkaffe De Grous is een gezellige brasserie in Stein waar u terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, diner of een borrel.

65+ menu

U vindt onze brasserie in het centrum van Stein tegenover zorgcentrum De Moutheuvel. Speciaal voor de bewoners van het zorgcentrum vindt u op onze menukaart een 65+ menu. Dit zijn kleine porties van onze populairste gerechten zoals zuurvlees, schnitzel en een kippenpasteitje. Met een klein kopje soep en een ijsje toe, heeft u een kleine maar complete maaltijd.

Uitgebreide kaart voor lunch en diner

Op onze kaart vindt u verder een grote selectie heerlijke broodjes, clubsandwiches, tosti’s en warme lunchgerechten zoals een uitsmijter of kroketten op brood. U kunt bij brasserie De Grous in Stein ook prima terecht voor een uitstekende avondmaaltijd. Voorgerechten, salades, warme gerechten en desserts, u vindt het allemaal op onze uitgebreide kaart. Ook kinderen worden bij ons niet vergeten. Uw kind heeft keuze uit verschillende kindermenu’s met frietjes, een pannenkoek of een zacht broodje met zoet beleg voor bij de lunch.

Gezellige ambiance

In een gezellige ambiance geniet u van heerlijk gerechten. U kunt natuurlijk ook gewoon een kopje koffie komen drinken of een borrel. We hebben een uitgebreide drankenkaart met verschillende bieren, wijn, likeur, binnenlands- en buitenlands gedestilleerd. En wat dacht u van een lekkere bitterbal of borrelplank voor bij uw borrel?

Aetkaffe en Brasserie De Grous in Stein is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur. Onze keuken sluit om 20.00 uur.

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op