Restaurant Stein

Bent u op zoek naar een restaurant in Stein? Dan kunt u terecht bij MFC de Grous. In dit multifunctionele centrum zit brasserie Aetkaffe De Grous. Een gezellige plek waar u terecht kunt voor een kop koffie, lunch en diner.

Zaalverhuur en verenigingen

De Grous is een multifunctioneel centrum. Een aantal verenigingen maakt gebruik van onze zalen. Zo verwelkomen wij regelmatig de Vrouwenvereniging Oud Stein, repeteert het Mandoline Ensemble en Orkest The Strings in het mfc en vinden er activiteiten voor ouderen plaats.

Uitgebreide menukaart

Op onze uitgebreide menukaart vindt u verschillende gerechten. Broodjes, tosti’s, clubsandwiches, salades of warme gerechten kunnen zowel voor de lunch als voor diner worden besteld. Daarnaast hebben wij een 65+ menu met wat kleinere gerechten en is er ook keuze genoeg voor kinderen. Het is ook mogelijk om iets voor bij de borrel te bestellen zoals bitterballen of een borrelplankje. Onze drankenkaart is zeer uitgebreid.

Van dinsdag tot en met zondag geopend

Wilt u gezellig een hapje eten? Bezoek dan ons restaurant Aetkaffe in Stein. U vindt multifunctioneel centrum De Grous aan de Heerstraat Centrum nummer 38 in het centrum van Stein. Wij zijn gevestigd tegenover Zorgcentrum De Moutheuvel. U kunt van dinsdag tot en met zondag vanaf 12 uur bij ons restaurant in Stein terecht. De keuken sluit om 20.00 uur.

Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit dan direct even aan ons door dan kunnen wij hier rekening mee houden. Voor meer informatie of reserveren kunt u altijd even contact met ons opnemen.

 

Neem contact op